Отидете към основна версия

6 108 11

Род Стюарт лично ремонтира пътя пред дома си, за да може да си кара Ferrari-то

  • род стюарт-
  • ferrari-
  • разбит път

Ние българите свързваме лошите пътища с нашата страна, но се оказва, че и Великобритания има такива проблеми. И властите също не бързат да ги решават, така че грижовните граждани трябва самостоятелно да търсят изход от ситуацията.

Един такъв случай е свързан с местни жители, които се заеха с лопати в ръка, да ремонтират главния си път. Сред тях е и 77-годишният сър Родерик Дейвид Стюарт, легенда на световната рок музика. Заедно със съседите си Род Стюарт решил да ремонтира пътя и това предизвиква критики от страна на властите.

Музикантът, който живее близо до град Харлоу в Есекс, взе лопата и разтовари камион с чакъл, който той и съседите му след това използваха за запълване на дупки на близкия път.

„Ямите са тук от векове. Хората си чупят колите тук, а онзи ден линейка спука гума. Моето Ferrari изобщо не може да мине от тук, така че с момчетата решихме, че сами ще оправим пътя. Обичам улицата си и затова я ремонтирам “, каза рокаджията на страницата си в Instagram.

Публикацията събра десетки хиляди „харесвания“ и много положителни коментари от последователи, но министърът на окръжните магистрали Лий Скот не оцени усилията на музиканта. „Всички ремонти на пътя трябва да се извършват по професионален начин, в противен случай лицето, което поправя пътя, ще носи отговорност за всички проблеми или инциденти, които могат да се случат там. Не можете да вземете нещата в свои ръце – докладвайте проблемите на властите и ние ще ги разрешим“, каза служителят.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.

Свързани новини