Last news in Fakti

21 Март, 2022 10:50 6 094 11

Род Стюарт лично ремонтира пътя пред дома си, за да може да си кара Ferrari-то

  • род стюарт-
  • ferrari-
  • разбит път
Род Стюарт лично ремонтира пътя пред дома си, за да може да си кара Ferrari-то - 1

Ние българите свързваме лошите пътища с нашата страна, но се оказва, че и Великобритания има такива проблеми. И властите също не бързат да ги решават, така че грижовните граждани трябва самостоятелно да търсят изход от ситуацията.

Един такъв случай е свързан с местни жители, които се заеха с лопати в ръка, да ремонтират главния си път. Сред тях е и 77-годишният сър Родерик Дейвид Стюарт, легенда на световната рок музика. Заедно със съседите си Род Стюарт решил да ремонтира пътя и това предизвиква критики от страна на властите.

Музикантът, който живее близо до град Харлоу в Есекс, взе лопата и разтовари камион с чакъл, който той и съседите му след това използваха за запълване на дупки на близкия път.

„Ямите са тук от векове. Хората си чупят колите тук, а онзи ден линейка спука гума. Моето Ferrari изобщо не може да мине от тук, така че с момчетата решихме, че сами ще оправим пътя. Обичам улицата си и затова я ремонтирам “, каза рокаджията на страницата си в Instagram.

Публикацията събра десетки хиляди „харесвания“ и много положителни коментари от последователи, но министърът на окръжните магистрали Лий Скот не оцени усилията на музиканта. „Всички ремонти на пътя трябва да се извършват по професионален начин, в противен случай лицето, което поправя пътя, ще носи отговорност за всички проблеми или инциденти, които могат да се случат там. Не можете да вземете нещата в свои ръце – докладвайте проблемите на властите и ние ще ги разрешим“, каза служителят.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    21 0 Отговор
    Значи и там е като у нас? Оправяш се сам.
  • 2 а Ганю

    14 4 Отговор
    реве че пътищата са зле всеки се оправя сам няма вече комунизъм всичко на готово
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кунчо

    11 1 Отговор
    Род, направи едно парче сега.Клипа да започва как преметнал лопата на рамо пристигаш от другия край на път.Камион спира пред теб.Хора изкачат от храстите.Пляскате ръце.Викате йеее летс гоу.Разтоварвате.Танцувате около тармъци и кофи.Шофъора прави муцки в близък план.Род върти лопатата като китара.Пътя е готов.Всучки правят пирамидата на радостта.Рид изпява финалното Оуууу йееееее...Финално щракване с пръсти.Край, затъмнение
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    15 1 Отговор
    Ако го направи в бг...Ще бъде съден и глобен от община или......по нагоре....
  • 6 Европа

    6 0 Отговор
    Смех.... доклДвайте ние ще го поправим....
  • 7 СТЮЪРД СА ПОДПИРА НА ЛОПАТАТА

    5 0 Отговор
    А. ОТЗАД ШЕРПИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ФЪРЛЯТ ЧАКЪЛА.....

    Коментиран от #11

  • 8 незнайко

    6 0 Отговор
    Един камион с чакъл !!! Голям ремонт няма що !!! Да беше докарал камион с изровен асфалт от машина при ремонт на друга улица !!! В БЪЛГАРИЯ колко дупки си запълниха хората по този начин !!!
  • 9 Васик Атанасова

    6 1 Отговор
    Род стюард живее в сащ
    И да почти всичките му коли са ферари
    Но той МНОГО отдавна е напуснал острова
  • 10 Никси

    2 1 Отговор
    ДА ДОЙДЕМ ДА ВИ ПОЛОЖИМ АСВАЛТА С ФОГЕЛО 1900-2 , КОЛКО ПАУНДА НА КИЛОМЕТЪР ЧЕ МИ ПЛАТИШ ? !!!.
  • 11 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "СТЮЪРД СА ПОДПИРА НА ЛОПАТАТА":

    ТИЯ ШЕРПИ СА ОТ ЩРАБАХ , НИЕ С МАШИНИТЕ ЗА АСВАЛТИРАНЕ СМЕ ЗАД КАДЪР , ЗА ТОВА НЕ НИ ВИЖДАШ , ТОЯ С ЛОПАТАТА Е ЖОРКО ПЕЙЧЕВ АМА СЕ Е ИЗРУСИЛ , МЕМИ , МИТКО АНДРОВ , ЧЕНЧО С ГРЕЙДЕРА И АЗ С АСВАЛТОУКЛАДАТОРА , ВУЙО АГИ Е ГЕОДЕЗИСТ , МЕРИ С ОКОТО И КЛЯКА Ф-МА ГЕОТЕХ-СТРОЙ!!!😂😃🤣😀😄😁😁😄😀🤣😃😂!!!.