Отидете към основна версия

1 784 8

Toyota потвърди, че ще има Supra с механична трансмисия

  • toyota-
  • supra-
  • механична трансмисия

Японската марка не уточни кога

След години в които чухме какви ли не слухове и спекулации, Toyota най-после потвърди една от най-радостните новини за феновете и обяви, че новата Supra ще се предлага и с механична трансмисия. Австралийското подразделение на марката сподели снимка на която се виждат три педала, съчетано с кратко съобщение.

„Спортната кола GR Supra съвсем скоро ще бъде предлагана в Австралия с новоразработена механична трансмисия, направена за уникално динамично изживяване, което да задоволи търсенето от автомобилисти.“. В допълнение от Toyota споделят, че механичната трансмисия ще подсили ДНК-то на Supra и уникалното изживяване при шофиране.

Слухове за Toyota Surpa с механична трансмисия се появиха няколко седмици след представянето на модела, а кратко след това се появи и доклад според, който от марката са потвърдили информацията пред вътрешни източници. Припомняме, че новата Supra е базирана на BMW Z4 и се предлага с 3.0-литров бензинов двигател с мощност от 387 конски сили и 498 нютон метра, предаващи се единствено към задните гуми.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.

Свързани новини