Отидете към основна версия

7 573 9

Ferrari уточнява дали Джъстин Бийбър може да купува спортните коли на марката

  • ferrari-
  • джъстин бийбър

Представители на марката от Маранело решиха да коментират слуховете

Канадският певец Джъстин Бийбър все пак ще може да си купи автомобил Ferrari, ако иска, според испанското издание Marca, позовавайки се на представители на самата марка. Преди това, както вече ви информирахме, се твърдеше, че музикантът, заедно с някои други знаменитости, е бил в черен списък за нарушаване на няколко изисквания към собствениците на спортни автомобили наведнъж, включително забрана за прекомерен тунинг.

За да защитят собствения си имидж, от Ferrari обясниха, че няма строга забрана, но все пак има наложени някои ограничения на "нарушителите". От време на време различни медии публикуват списъци със звезди, за които се твърди, че им е забранено да купуват автомобили Ferrari. В началото на май в такъв списък бяха включени Джъстин Бийбър, боксьорът Флойд Мейуедър, рапърът 50 Cent, моделът Ким Кардашиян и други.

Причината е неуважително отношение към спортните автомобили на марката и нарушаване на правилата за ползването им. По-специално, през 2016 г. Бийбър закупи Ferrari 458 Italia, което даде за тунинговане на West Coast . Добеваният боди комплект към спортната кола, облепянето на купето със синьо фолио и различните джанти Forgiato Dieci-ECL, не се понравиха на иналианците.

Освен това, канадецът продаде въпросното Ferrari по-малко от година след като то стана негова собственост, което също е забранено от марката. От Маранело не одобриха и случая от 2016-а, когато Бийбър загуби своето 458 Italia в хотел Montage в Бевърли Хилс: певецът дори трябваше да наеме детективи, за да открие колата си. Въпреки това, сега стана ясно, че Ferrari не забранява на Бийбър или други знаменитости да купуват автомобили, но с едно условие.

Става дума за безпроблемен достъп до серийните автомобили на марката. Но до ограничени или ексклузивни издания , за които Ferrari внимателно избира собствениците, изтъкнатите звезди вече няма да имат достъп. „Ferrari си запазва правото да взема решения относно специалните издания“, се казва в изявление на марката.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 14 гласа.

Свързани новини