Отидете към основна версия

11 052 21

Suzuki пусна малка ретро кола за 20 000 лв.

  • suzuki-
  • lapin-
  • lc kei

Японската компания направи още една вариация на модела Alto Lapin

Suzuki представи автомобила Alto Lapin LC kei, който изглежда като класическия Fronte 360. Той е базиран на обикновения Alto Lapin, различава се само по дизайна на предната част и интериорния декор и струва от 1 409 100 до 1 646 700 йени - сума, равняваща се приблизително на от 10 080 до 11 800 евро.

Suzuki Alto Lapin LC е трето поколение, за което се предполага, че наподобява класическия Fronte 360 ​​от 60-те и 70-те години на миналия век. За да се случи това дизайнерите сменят с решетка, добавен е повече хром и е ревизирана гамата от цветове на каросерията. Можете да избирате от винтидж нюанси като нежно зелено, пастелно розово, бежово, кафяво и синьо, плюс да поръчате двуцветна версия с бял или кафяв покрив.

Интериорът е стандартен, въпреки че облицовката е различна от обикновения Alto Lapin. Седалките на колата kei са тапицирани с карирана дамаска и синтетична кожа, има медийна система със седем инчов дисплей и климатик. На малък екран под скоростомера, когато двигателят е стартиран, можете да видите анимиран заек - така се превежда името на модела Lapin от френски.

Alto Lapin LC се задвижва от 660-кубиков трицилиндров двигател, който развива мощност от 60 конски сили. Скоростната кутия е вариаторна. Автомобилът се предлага с предно или със задвижване на всички колела.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 38 гласа.

Свързани новини