Отидете към основна версия

45 274 226

Електрически „джип“ с доживотна гаранция за 26 хиляди евро

  • hengchi-
  • hengchi 5-
  • електрически кросоувър-
  • mercedes-
  • електрически автомобили

HENGCHI 5 може да измине до 600 километра с едно зареждане

Китайската компания Hengchi се опитва да привлече колкото се може повече клиенти с дебюта на първия си електрически автомобил, носещ моделното означение 5. Кросоувърът пристига с някои доста завидни параметри, ниска цена и обещания, които на практика ви осигуряват почти безплатно пътуване.

Като за начало, от Hengchi обещават доживотна гаранция на автомобила и батерията, безплатна домашна зарядна станция и две обслужвания. Получавате още пет години безплатна интернет връзка в автомобила, както и доживотна безплатна пътна помощ. В комбинация с това, Hengchi 5 се предлага на скромната цена от 179 хиляди юана или около 26 хиляди евро.

Кросоуврът е с дължина от малко над 4.7 метра и междуосие от 2.78 метра, докато ширината му достига 1.67 метра. Задвижването се осигурява от електромотор с 204 конски сили и 345 нютон метра разположен върху предната ос. Той позволява ускорение от 0 до 100км/ч в рамките на 7.8 секунди, а батерията с капацитет от 72.8кВч осигурява до 600 километра пробег с едно зареждане.

Моделът комбинира модерен дизайн с овални форми. В предната и задната част са разположени идентични по форма светлини, а най-голямо впечатление в страничната част прави липсата на дръжки. В интериора откриваме три дисплея с диагонал от 10.2 инча за тези пред шофьора и пасажера до него, както и 14.6-инчов дисплей между тях. Системата е подобна на тази на Mercedes, също както и централната конзола и контролите върху нея.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 129 гласа.

Свързани новини