Отидете към основна версия

3 837 13

BMW подарява първото М3 комби

  • bmw-
  • m-
  • m3-
  • m3 touring-
  • motogp

Ключовете ще отидат при състезателя с най-добро време в MotoGP 

Преди няколко седмици от BMW представиха първото по рода си М3 комби, базирано на последното поколение на модела. Колата се задвижва от 3.0-литров бензинов редови шестак с мощност от 510 конски сили и максимален въртящ момент от 650 нютон метра, които се предават към четирите колела. Доставките на модела ще започнат през месец ноември, но един късметлия ще успее да се сдобие с нея още този уикенд.

BMW M обещава да подари първото произведено М3 Touring състезателя от MotoGP с най-добри квалификационни времена през сезона. Това ще стане ясно по време на състезанието в Силвърстоун, което ще се проведе този уикенд. Колата ще направи своя дебют именно тогава, както пред публиката, така и пред участниците, които ще имат още по-голяма мотивация за победата.

Конфигурацията е заложила изцяло на тъмните цветове с матово черно или Frozen Black, както е познат този нюанс в света на BMW. Черни джанти, черни апарати и черни апликации за решетката и лайсните около стъклото допълват мрачното и агресивно настроение на комбито. Интериорът също е изцяло черен с карбонови апликации.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини