Last news in Fakti

5 Август, 2022 16:01 3 806 13

BMW подарява първото М3 комби

  • bmw-
  • m-
  • m3-
  • m3 touring-
  • motogp

Ключовете ще отидат при състезателя с най-добро време в MotoGP 

BMW подарява първото М3 комби - 1

Преди няколко седмици от BMW представиха първото по рода си М3 комби, базирано на последното поколение на модела. Колата се задвижва от 3.0-литров бензинов редови шестак с мощност от 510 конски сили и максимален въртящ момент от 650 нютон метра, които се предават към четирите колела. Доставките на модела ще започнат през месец ноември, но един късметлия ще успее да се сдобие с нея още този уикенд.

BMW подарява първото М3 комби

BMW M обещава да подари първото произведено М3 Touring състезателя от MotoGP с най-добри квалификационни времена през сезона. Това ще стане ясно по време на състезанието в Силвърстоун, което ще се проведе този уикенд. Колата ще направи своя дебют именно тогава, както пред публиката, така и пред участниците, които ще имат още по-голяма мотивация за победата.

BMW подарява първото М3 комби

Конфигурацията е заложила изцяло на тъмните цветове с матово черно или Frozen Black, както е познат този нюанс в света на BMW. Черни джанти, черни апарати и черни апликации за решетката и лайсните около стъклото допълват мрачното и агресивно настроение на комбито. Интериорът също е изцяло черен с карбонови апликации.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Про100 100

    14 16 Отговор
    С тоя дизайн, толкова. Направо да ги подаряват всичките та белким некой се навие. Мен лично би ме било срам да излезна от тая грозотия.

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Име

    11 18 Отговор

    До коментар #2 от "Про100 100":

    А и с техните неадекватни двигатрлни технологии.Зле проектирани коли лоши уплатнения ниско качество на материалите прегрявят харчат масло копаят Баварското дъно.Много слаб инженеринг

    Коментиран от #5, #9

  • 4 БеЙенВето

    3 5 Отговор
    Понеже вече не могат да произвеждат танкова по липса на титан от русия
    беенве щели за изпращат в украйна беенвета.
    Така . . който иска да бори руснаците - Бе-Ен-Ве.
  • 5 Иванчо l-ви

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Име":

    Много слаб български.
  • 6 Трифонов

    10 3 Отговор
    Мисля, че в България и във Феррари не биха ти завиждали, респ. мразили повече, отколкото в едно БМВ. Дрънкайте си тъпотии, колкото си щете. Много коли смених в живота си преди да седна в БМВ, но - дай Боже - да не ми се налага да сляза. Това е колата! А за хейтърите, едно ще кажа - ще мине време, ще ви порастнат пе и ще се научите какви коли да карате... Но, може и да не ви порастнат, толкова по-зле за вас. В последния случай ще тънете в невежество и ще плюете по форумите.

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Буш

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Про100 100":

    Ще е срам у форума щот неможеш една от гумите и само да си позволиш. Паляк.

    Коментиран от #11

  • 9 Буш

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Име":

    Абе айнщайн за ква кола говориш щот 1001% не е за BMW нали понеже вече 16та г. Карам различните модели незнам. Тоест знам Бг комплексари с 2лв хахахаха
  • 10 Буш

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Трифонов":

    По скоро дано искарат някой ден за читава е36ца хахахахах
  • 11 Про100 100

    1 4 Отговор

    До коментар #8 от "Буш":

    Притежавам лексус и ягуар. Мога да си позволя много неща, но това е моя избор. С лексуса вероятно ще се пенсионирам а ягуара е много стар и е бездънна яма за пари. Все пак когато съм го купувал съм бил наясно с нещата. Колкото до бмв, предпочитам най-луксозното, което всъщност се нарича Ролс Ройс.... Нямам пари да си го позволя, така че спокойно ще се наслаждавам на безумните дизайнерски решения и турска сглобка в Зинголфинген острани😜 Най-безумния град за каране в Германия.

    Коментиран от #13

  • 12 Японеца

    0 1 Отговор
    Чуплива красота! След 200 000км, в БГ!
  • 13 БатП

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Про100 100":

    С лексуса може да се пенсионираш, защото е кола за пенсионери. А по БМВ плюят само хората, които не са карали нов/запазен екземпляр. Айде, със здраве!