Отидете към основна версия

8 023 12

Pagani Zonda за 15 милиона евро катастрофира в Хърватия (ВИДЕО)

  • pagani-
  • zonda-
  • катастрофа-
  • хърватия-
  • суперколи

Колата е участвала в рали със суперколи

Катастрофа с изключително рядко Pagani Zonda HP Barhetta оглави хърватските медии, след като инцидентът се случи по време на популярно рали със суперколи. Инцидентът е станал на 2 септември и за радост няма пострадали хора, но не същото можем да кажем за суперколата с цена от 15 милиона евро. От конкретния модел са произведени едва 3 автомобила, а изглежда един от тях ще прекара известно време в работилницата на Хорацио.

Кадрите показват именно моментът на катастрофата, когато суперколата преминава покрай камерата с нормална скорост, но секунди след това задницата на Pagani-то се подхлъзва и колата се забива в насрещно идваща Ford Fiesta. Щетите изглеждат сериозни, като повечето от тях са от шофьорската страна, където липсва задната гума и част от окачването.

Във видеото се вижда, че преди Pagani-то преминава също толкова рядко Apollo IE, а кадри от социалните мрежи разкриват още интересни коли, които взимат участие в надпреварата. Съдейки по стойността на колата, бихме прочели вашите предположения за това колко ще струва ремонта на карбоновото купе и всички други повреди.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини