Отидете към основна версия

2 704 26

Известно студио преобрази Tesla Model 3

  • tesla-
  • model 3-
  • performance-
  • manhart-
  • тунинг

Manhart се погрижи за електромобила

Manhart е тунинг компания, която е добре позната в Европа, но повечето пъти е свързвана с топ моделите на някои от популярните германски марки. Сега от компанията решиха да покажат, че нямат граници и представиха проект на базата на Tesla Model 3 във версията Performance. Колата се задвижва от два електромотора с 513 конски сили и максимален въртящ момент от 660 нютон метра. Енергията пък се складира в 82кВч батерия.

И докато по задвижването промени няма, то визията на електромобила е драстично променена. За това са се погрижили пружини от H&R, които понижават стойката на колата, както и джанти модел Baracuda в размер от 21 цола в тъмно сив цвят. В долната част на предната броня е добавен и карбонов сплитер, а по продължението на капака и тавана виждаме сива лента с червен кант.

В предната част също е монтиран интересен стикер, който създава илюзията за наличието на решетка в предната част, която при електромобила логично не е нужна. Конкретният екземпляр няма други промени, но от Manhart казват, че могат да се погрижат още и за интериора и спирачната система.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.

Свързани новини