Отидете към основна версия

9 299 23

Бивш дизайнер на Mercedes „поправи“ решетките на BMW

  • bmw-
  • m3-
  • m4-
  • дизайн

Тунинг студиото Adro показа своя бодикит за M3 и M4

Темата с огромните „бъбреци“ на последното поколение M3 и М4 вече остаря, но това не пречи на някои дизайнери и тунинг студиа да се опитат да „поправят“ дизайна на двата модела, като представят различни свои версии на колите. Поредното такова студио носи името Adro и показа бодикит, който пасва на M3 и М4, както и специалното М4 CSL.

Основният елемент в тунинг комплекта е предната броня, която е създадена заедно с бивш дизайнер на Mercedes-Benz и Rivian. Новата броня е с 10% по-малки решетки, които са свалени надолу и имат по-широка форма към фаровете. Отворите около тях също са променени, за да пасват на новите извивки, но са запазили максимално дизайнерски език на марката.

В долната част на бронята е добавен и карбонов сплитер, който съответства на добавката на задната броня, както и добавените карбонови елементи по праговете. Задницата се е сдобила още и с фиксирано крило, отново направено от карбонови влакна. Пакетът ще дебютира по време на изложението SEMА с цена от 12 хиляди евро за всички модификации.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 26 гласа.

Свързани новини