Отидете към основна версия

2 197 20

Tesla доставя първите електрически камиони на 1 декември

  • tesla-
  • semi-
  • камион-
  • електрически камион

Това ще се случи на специално събитие 

След години на разработка, стотици слухове и множество прототипи, Tesla най-после е готова да осъществи първите доставки на електрическия влекач Semi и това ще се случи в началото на следващия месец на специално събитие организирано от компанията. Там ще бъде разкрита и повече информация за камиона и неговите технически характеристики.

На събитието са поканени всички които притежават акции на Tesla и имат официално потвърждение за това. По време на събитието вероятно ще видим и други продукти на Tesla, както и аксесоари за камиона. Не е изключено да бъде представена и новата зарядна станция за Semi, която ще се превърне в задължително оборудване за собствениците на камионите.

Някои слухове твърдят, че Tesla може да разкрие и повече информация за Roadster, който изчезна толкова бързо от плановете на компанията, колкото се твърди, че е ускорението му от 0 до 100км/ч. Спортното купе бе показано заедно с прототип на Semi през 2017 година, но от тогава насам няма много повече информация за него.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.

Свързани новини