Отидете към основна версия

1 728 1

Kia отбелязва края на Stinger със специална версия

  • kia-
  • stinger-
  • tribute edition

Tribute Edition ще се произведе в 1000 броя

След месеци спекулации, Kia най-после даде официален отговор на въпроса дали Stinger ще бъде спрян от производство. За съжаление на феновете на модела, отговорът е положителен, а края на Stinger ще бъде отбелязан със специална версия с името Tribute Edition. Тя ще бъде обособена в 1000 екземпляра и ще отбележи официалния край на модела.

Специалната версия може да бъде позната външно по сивата матова боя или по-специалния зелен цвят с името Ascot Green. Джантите са 19-цолови в черен цвят, добавяйки контраст заедно с черните капачки на огледалата и черните спирачни апарати на Brembo.

Още с отварянето на вратата може да бъде познато, че това е специален модел, като това се дължи на номерацията върху праговете, кафявият кожен салон, както и карбоновите декорации по таблото. Върху подглавниците на седалките е бродирана и оса, която е символ на Stinger.

Под капака работи единствено 3.3-литров бензинов шестак с мощност от 368 конски сили и максимален въртящ момент от 510 нютон метра. Не се споменава дали моделът ще се предлага със задвижване на четирите колела или само задно предаване.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.

Свързани новини