Отидете към основна версия

15 984 44

Dacia Duster получи версия за тежък офроуд

  • dacia-
  • duster-
  • тунинг-
  • carpoint

Немската компания Carpoint, която е специализирана в продажбата и сервиза на автомобили Dacia, представи лимитирана версия на Duster , адаптирана към тежки офроуд условия.

Румънското SUV е "облечено" във военен камуфлаж, допълнен с черна пластмасова облицовка. Германците също така монтират защитна дъга на предната броня, страничните стъпала и масивен багажник на покрива. Затъмнени са и стъклата на колата. Най-важната промяна обаче е подмяната на колелата, на които се движи Duster.

Специалистите от компанията сменят стандартните джанти с 16-цолови, обути с офроуд гуми Insa Turbo Dakar 235/60. Новите колела са допълнени с пружини, които увеличават просвета. Естествено, нови са и амортисьорите на колата.

Тази версия на Dacia Duster е оборудвана с 1.3-литров четирицилиндров турбо двигател TCe 150 4x4 с мощност 150 к.с., който е свързан с ръчна скоростна кутия и задвижване на четирите колела.

Оборудването включва камера за задно виждане, отопляеми седалки, мултимедийна система с навигация и автоматичен климатроник. Цената на подготвен за офроуд автомобил е 33 хиляди евро.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 35 гласа.

Свързани новини