Отидете към основна версия

1 268 3

Показват най-луксозния електрически кросоувър след по-малко от месец

  • mercedes-
  • eqs-
  • eqs suv-
  • maybach

Maybach EQS SUV ще бъде показан на 17 април

В края на януари ви разказахме подробно за най-луксозния кросоувър на Mercedes в електрическата им гама – EQS SUV. Базиран върху платформата на EQS и предоставящ по-висока позиция на седене и повече комфорт, кросоувърът лесно може да бъде обявен за един от най-луксозните модели правени някога от германците.

Въпреки това, инженерите на Mercedes изглежда има още върху какво да работят и по-специално тези, които стоят зад бранда Maybach. Още преди да се появи серийната версия на EQS SUV, германците показаха концепт с емблемите на Maybach по време на автомобилното изложение в Мюнхен през 2021 година.

Сега този концепт ще се превърне в реалност, която ще дебютира на 17 април тази година, потвърдиха от компанията. Дебюта ще се състои по време на автомобилното изложение в Шанхай. Едва ли това е изненада за някой, тъй като месечно се купуват около 600 до 700 лимузини Maybach S-Klasse в Китай.

Връщайки се отново на EQS SUV от Maybach, кросоувърът вероятно ще ни представи променен дизайн в лицето на нова решетка с вертикални графики, нови фарове, както и различни джанти. Очаква се колата да пристигне с боя в двуцветна конфигурация, както и отличителни емблеми с буквата „М“. Интериорът също ще е силно преработен за повече лукс, заедно с окачването, което ще има нелеката задача да подобри комфорта на стандартния EQS SUV.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.

Свързани новини