Last news in Fakti

31 Март, 2023 11:38 1 260 3

Показват най-луксозния електрически кросоувър след по-малко от месец

  • mercedes-
  • eqs-
  • eqs suv-
  • maybach

Maybach EQS SUV ще бъде показан на 17 април

Показват най-луксозния електрически кросоувър след по-малко от месец - 1

В края на януари ви разказахме подробно за най-луксозния кросоувър на Mercedes в електрическата им гама – EQS SUV. Базиран върху платформата на EQS и предоставящ по-висока позиция на седене и повече комфорт, кросоувърът лесно може да бъде обявен за един от най-луксозните модели правени някога от германците.

Въпреки това, инженерите на Mercedes изглежда има още върху какво да работят и по-специално тези, които стоят зад бранда Maybach. Още преди да се появи серийната версия на EQS SUV, германците показаха концепт с емблемите на Maybach по време на автомобилното изложение в Мюнхен през 2021 година.

Сега този концепт ще се превърне в реалност, която ще дебютира на 17 април тази година, потвърдиха от компанията. Дебюта ще се състои по време на автомобилното изложение в Шанхай. Едва ли това е изненада за някой, тъй като месечно се купуват около 600 до 700 лимузини Maybach S-Klasse в Китай.

Връщайки се отново на EQS SUV от Maybach, кросоувърът вероятно ще ни представи променен дизайн в лицето на нова решетка с вертикални графики, нови фарове, както и различни джанти. Очаква се колата да пристигне с боя в двуцветна конфигурация, както и отличителни емблеми с буквата „М“. Интериорът също ще е силно преработен за повече лукс, заедно с окачването, което ще има нелеката задача да подобри комфорта на стандартния EQS SUV.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 0 Отговор
    "Колкото по-навътре влезе в Тайгата- толкова повече ще ходи пеш за трактор!"
    /чукча-ловец/

    Коментиран от #3

  • 2 Тоз

    1 1 Отговор
    Марката за китайския пазар. Луксозен градски автомобил за задръстванията и големите разстояния в големите китайски градове.
    В Европа почти никой не се интересува от този клас коли.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.