Отидете към основна версия

2 253 3

Индийци направиха футуристичен "джип" на базата на Volvo

  • volvo-
  • xc90-
  • dc2

Интересният проект е базиран на XC90

Индийската компания DC2 създаде единствен по рода си проект базиран върху Volvo XC90 от второ поколение. Новият автомобил няма нищо общо със своя предшественик като изключим таблото, което е и единственото непроменено по дизайнерската част. Всички панели са подменени с нови, а вместо традиционен четириврат кросоувър, новото превозно средство разполага с две врати, отварящи се нагоре.

Дизайнът е дело на индийците, които са подменили още и светлините в предна и задната част, а също така са добавили и брони с големи решетки и нови светлини. Новото возило се отличава още и с гуми за офроуд и повишен клиренс, които го правят подходящо за извън пътя. Не се споменава нищо за задвижването, но вероятно под капака работи някой от заводските двигатели на шведите.

Интериорът също е променен драстично, като основният акцент е червения цвят. Задният ред седалки е заменен от две индивидуални кресла, които подобно на повечето елементи в интериора са облечени в червена кожа. Добавено е и ново амбиентно осветление в същия цвят.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.

Свързани новини