Last news in Fakti

16 Май, 2023 08:27 2 230 3

Индийци направиха футуристичен "джип" на базата на Volvo

  • volvo-
  • xc90-
  • dc2

Интересният проект е базиран на XC90

Индийци направиха футуристичен "джип" на базата на Volvo - 1

Индийската компания DC2 създаде единствен по рода си проект базиран върху Volvo XC90 от второ поколение. Новият автомобил няма нищо общо със своя предшественик като изключим таблото, което е и единственото непроменено по дизайнерската част. Всички панели са подменени с нови, а вместо традиционен четириврат кросоувър, новото превозно средство разполага с две врати, отварящи се нагоре.

Дизайнът е дело на индийците, които са подменили още и светлините в предна и задната част, а също така са добавили и брони с големи решетки и нови светлини. Новото возило се отличава още и с гуми за офроуд и повишен клиренс, които го правят подходящо за извън пътя. Не се споменава нищо за задвижването, но вероятно под капака работи някой от заводските двигатели на шведите.

Интериорът също е променен драстично, като основният акцент е червения цвят. Задният ред седалки е заменен от две индивидуални кресла, които подобно на повечето елементи в интериора са облечени в червена кожа. Добавено е и ново амбиентно осветление в същия цвят.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коиловци брадърс

    7 4 Отговор
    Личи си, че циганите са произлезли от индийците.
  • 2 коментатор

    4 0 Отговор
    Е да то българските джепове са по хубави...
  • 3 СЗО

    2 1 Отговор
    Аз пък патентовах тапициран чушкопек.