Отидете към основна версия

1 943 19

Tesla тества Cybertruck за последно на сняг

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап-
  • тестове

Пикапът преминава през последната фаза на разработка

Tesla сподели официална снимка от тестовете на своя електрически пикап Cybertruck в снега. За целта американците използваха своя профил в Twitter в типичен за Мъск стил без много информация, оставяйки всичко на въображението. Кадърът е направен по време на някои от последните тестове на пикапа, които протичат в момента, съдейки по това, че той изглежда в напълно завършен вид, макар и от далеч.

Ако вярваме на слуховете, Мъск и компания вече са напълно готови с модела за серийно производство и едва няколко седмици ни делят от официалното представяне на Cybertruck и старта на производството. Компанията вече получи и по-голямата част от машините, които са нужни за сглобяването и вероятно вече е започнало пробно такова в не толкова големи количества.

Очакванията на Мъск са, че компанията може да продава между 250 и 500 хиляди пикапа годишно, като ще произвежда толкова екземпляра, колкото да покрие търсенето. Не е ясно каква ще е цената на Cybertruck, но е почти сигурно, че тя няма да е 40 хиляди долара, както бе обявено през 2017-та година, съдейки по промените в икономически аспект през последните шест години, както и появилите се предложения на пазара в лицето на Rivian, Ford, GMC Hummer и други.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.

Свързани новини