Отидете към основна версия

5 132 73

Разкриха как ще се казва новия Москвич

  • москвич-
  • москвич 5-
  • москвич 6

Той ще продължи използването на цифри

Москвич се подготвя за дебюта на още един модел в своята обновена гама и макар от компанията да не са разкрили официално как ще се казва той, то документи от руското патентно ведомство разкриват, че от компанията са запазили наименованието „Москвич 5“ съвсем скоро. Очаква се това да е изцяло нов модел, който да бъде базиран върху китайския кросоувър JAC X6 или JAC X7, но с променено име.

Освен Москвич 3 и електрическата му версия, руснаците ще представят още един нов модел в лицето на новия Москвич 6, който се очаква да ни представи стилен лифтбек, оборудван с по-мощен двигател. Според информацията той ще използва 1.5-литров бензинов двигател със 184 конски сили и 300 нютон метра въртящ момент, който се предава към предните колела посредством роботизирана трансмисия.

Що се отнася до Москвич 5, то той най-вероятно ще разчита на същия мотор, но с по-малка мощност от съответно 150 или 174 конски сили и въртящ момент между 230 и 280 нютон метра. Не е изключено тук да видим и механчина трансмисия, но за момента все още няма официална информация.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 31 гласа.

Свързани новини