Отидете към основна версия

47 695 23

Топ 5 на най-мощните коли на БГ пазара

  • mobile.bg-
  • bazar.bg-
  • мощни коли

 

Класации от рода на: "най-скъпите", "най-луксозните", "най-мощните" и т.н. автомобили винаги предизвикват интерес у читателите и именно поради тази причина подобни рейтинги са неизменна част от материалите на световните специализирани издания. Анализирайки родния пазар на автомобили ние също се стараем да ви показваме най-интересните превозни средства в България. Тази седмица ще спрем вниманието ви на пет от най-мощните коли, предлагащи се на българския пазар. Информацията е на база публикуваните обяви в най-голямата автомобилна страница в България mobile.bg и сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG. Предложенията за коли с мощност на двигателя над 700 конски сили съвсем не са много и любопитното е, че повечето са допълнително доработени. Ето и петте най-интересни тунинг изпълнения, които привлякоха вниманието ни.
 
Audi Rs6 ABT - 99 900 лв. (700 к.с.)
Автомобилът се предлага от Overdrive и разполага с тунинг пакет на компанията ABT. Максималната му мощност е 700 конски сили, а скоростта, която може да достигне тунингованото Audi е електронно ограничена на 330 км/ч. Според обявата състоянието е перфектно. (виж повече).
 
Bentley Continental gt Anderson - 338 359 лв. (720 к.с.)
Британската класика се продава от Софавто, а доработката и е направена от тунинг студиото Anderson. Двигателят е форсиран до 720 конски сили, а максималният въртящ момент се предава и на четирите колела. Колата разполага с адаптивно въздушно окачване и с още куп екстри. (виж повече).
 
Bmw 335 E30 Turbo - 15 000 лв. (700 к.с.)
Този автомобил е значително по-евтин от останалите предложения, а доработката му е правена от не толкова известни тунинг специалисти. Въпреки това колата впечатлява с високопроизводителен турбо компресор Garrett, благодарение на който мощността е 700 коня. Впечатление правят и още доста интересни доработки. (виж повече).
 
Hennessey Dodge Challenger - 93 880 лв. (725 к.с.)
Колата е с пълен тунинг от Hennessey Permormance и се предлага от частно лице от София. Впечатлява с 20-инчови хромирани джанти и спортни гуми, както и с изцяло спортна генерация на Magnaflow. Регулируемо окачване от KW е другото заслужаващо особено внимание подобрение. (виж повече).
 
Mercedes-Benz S65 AMG Renntech - 156 466 лв. (780 к.с.)
Уникално тунингованата S-Klasse e от предходната генерация на модела W221, но благодарение на силов тунинг от компанията Renntech е форсирана до умопомрачаващите 780 конски сили. Изцяло черната S-Klasse се предлага от автокъща Васекс Ауто. (виж повече).

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини