Отидете към основна версия

17 788 18

Обновеният VW ID.3 вече е у нас. Вижте и цените му

  • volkswagen-
  • id.3-
  • фейслифт

Обновената версия на първородния електрически автомобил на VW вече е на родна земя и е наличен за поръчки. Става дума за фейслифт на представения преди две години и половина модел. Това бе и първият модел, който от Volkswagen показаха под новия бранд ID. и имаше тежката задача да привлече клиентите към новото електрическо бъдеще на компанията.

Както всяко начало, така и това имаше някои проблеми, които се изразяваха главно с проблеми в софтуера при конкретния модел. В комбинация със сензорните бутони около инфотеймънт екрана и волана, изживяването в интериора не бе на нивото, което всички очакваха. Сега, обаче, Volkswagen обещава това да е поправено с последно поколение софтуер, както и материали с по-високо качество.

Цени на обновения Volkswagen ID.3

Базовата версия с батерия с капацитет 58 кВч струва 83 131 лв, а тази с по-голямата батерия, капацитетът на която е 77 кВч - 94 866 лв с ДДС.

От компанията казват, че в дизайна на новия модел са се вслушали в критиките на клиентите си и са подобрили усещането в интериора, включително и добавянето на по-меки материали. Корите на вратите вече са с по-големи подлакътници, а интериорът е лишен от каквито и да е животински материали. Промени има и във визията на хечбека, който получава нов светлинен подпис в предната и задната част, както и изцяло нова броня с по-големи отвори в страничната част. Предният капак е лишен от черната пластмаса в частта до прозореца, което придава по-издължена визия на предницата.

Що се отнася до задвижването, моделът запазва същия електромотор с 204 конски сили, който предава въртящия момент от 310 нютон метра към задните гуми. Батерията е с капацитет от 58кВч или 77кВч и осигурява съответно 426 километра пробег или 546 километра пробег при най-добрите условия. При наличие на бърза зарядна станция, ID.3 с по-голямата батерия може да се зареди до 80% в рамките на 30 минути с до 170кВ. При по-малката батерия, мощността намалява до 120Кв, а времето се увеличава до 35 минути.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 25 гласа.

Свързани новини