Отидете към основна версия

18 833 13

Защо собственик на Hyundai смени емблемите на колата си с такива от Ford

  • hyundai-
  • kia-
  • кражби

За самоделното „ребрандиране“ има основателна причина

Собственик на Hyundai смени емблемите на своята кола с такива на Ford, като тази трансформация заврихри истинска словестна война в социалната мрежа Reddit. Авторът на публикацията е убеден, че собственикът е решил да „преименува“ своя Hyundai Sonata, за да избегне кражба.

Както вече ви информирахме, в САЩ има бум на кражби на южнокорейски автомобили, тъй като е безполезно е да се разчита на фабрична защита. И докато повечето собственици на автомобили Kia и Hyundai се чудят какви допълнителни защити да монтират на колите си, то този е измислил доста хитър трик - имитацията на други модели може да бъде изход.

Предизвикателството за кражба на автомобили Kia и Hyundai стартира миналата година и оттогава южнокорейските модели оглавяват класациите за най-уязвими автомобили зад Океана. Автомобилният производител е готов да плати допълнителни "блокери" на стойност до $300 на собствениците за своя сметка.

Въпреки това, не всеки е готов да отдели време за премахване/инсталиране на механични защити „против кражба“. Собственикът на въпросната Hyundai Sonata е решил проблема по оригинален начин, опитвайки се да заблуди непълнолетните престъпници, като смени всички табелки, указващи марката и модела, с подобни на Ford.

И тъй като дизайнът на съвременните автомобили е подобен, автомобилът вече прилича на Ford Taurus от 2016 г. Потребителите на Reddit пишат, че емблемите на Hyundai биха могли да бъдат заменени с логото и на Subaru със същия успех, защото моделът има и прилики с Legacy.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.

Свързани новини