Отидете към основна версия

8 310 15

Вижте новото лице на Nissan Patrol

  • nissan-
  • patrol

Автомобилни папараци успяха да уловят в обективите си обновената версия на най-големия всъдеход на Nissan. Последната генерация на Patrol се появи на бял свят през 2010 година. Сега японците са освежили модела и се очаква той да бъде презентиран на започващото утре (5 ноември) автомобилно изложение в Дубай. Снимките са направени в ОАЕ.

Новото поколение на Patrol се превърна във фактически приемник на най-големия Nissan Armada и на практика представлява клонинг, но със значително по-скромно оборудване, на Infiniti QX56. Шестата генерация на Patrol е базирана на интегрирана в структурата на купето рама и разполага с независимо пружинно окачване, но въпреки това си остава сериозен всъдеход.

За отличната му проходимост помагат блокируем заден диференциал и електромагнитна муфа. Активни стабилизиращи щанги пък се грижат за отличното пътно поведение на тежкия всъдеход. Новостите по външния вид, които се виждат от шпионските фотографии са свързани с различни задни светлини, джанти с нов дизайн и хромирани лога V8 на калниците.

Специалистите са на мнение, че и предната част се е сдобила с някои промени, като най-вероятно те са свързани с променени фарове, радиаторна решетка и броня. Иначе силовият тракт остава непроменен. Patrol разполага с V8 двигател с обем 5.6 литра и мощност 405 к.с. Въртящият момент се предава на четирите колела през седемстепенна автоматична трансмисия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини