Отидете към основна версия

31 653 47

Новият флагман на VW пристигна в България с базова цена от 145 000 лв.

  • volkswagen-
  • touareg-
  • българия-
  • цени

Обновеният Touareg вече може да бъде поръчан в дилърствата на марката в цялата страна

Новият Touareg "кацна" на родна земя и се предлага в базова версия, две ексклузивни линии - Elegance и R-Line и, разбира се, Touareg R eHybrid, дело на дивизията Volkswagen R. Базовите цени на новия Touareg стартират от 145 740 лв. с ДДС и стигат до 176 059 лв. ДДС. Автомобилите вече на налични в дилърствата на в страната и всеки, който иска може да направи тестово шофиране и да поръча своя автомобил.

Промените по автомобили са видими отвън с новите LED светлини - свързани с ефектна LED лента, като това се отнася, както за предните, така и за задните светлини. Интерес представлява и светещата заднта емблема на автомобила. Стандартното оборудване на новия Touareg включва и Innovision Cockpit. Той се състои от Digital Cockpit и информационно-развлекателната система от висок клас Discover Pro Max. Различните функции на Innovision Cockpit, като навигация, която позволява прецизно маршрутизиране на ниво лента и HD картографски данни с висока разделителна способност, са усъвършенствани в новия модел.

Touareg се предлага в пет различни версии, от които можете да избирате, като се започне с 3,0-литров V6 бензинов двигател с турбокомпресор, предлаган с 335 к.с. От страна на дизеловия двигател 3,0-литровият V6 TDI може да бъде с мощност 228 к.с. или 282 к.с. Ако желаете електрифицирано задвижване, eHybrid съчетава 3,0-литров V6 бензинов двигател с електромотор за системна мощност от 375 к.с., която се увеличава до 456 к.с. за върховата версия Touareg R. Независимо от двигателя, всички версии се предлагат стандартно със задвижване на всички колела 4Motion и осемстепенна автоматична трансмисия.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 18 гласа.

Свързани новини