Отидете към основна версия

3 273 11

Кларксън и компания приключват с The Grand Tour

  • the grand tour-
  • bbc-
  • top gear-
  • хамънд-
  • кларксън-
  • мей

Водещият казва, че повече няма да се занимава с тестове на автомобили за телевизията

Броени дни след като BBC обяви, че спира телевизионното предаване Top Gear, бившите му водещи напускат собственото си предаване. Джереми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей решиха да прекратят снимките на The Grand Tour на Amazon.

Всички читатели, които се надяват, че триото, което донесе на Top Gear международна известност през 2000-те и 2010-те години, може да бъдат разочаровани. Кларксън заяви, че е приключил с тестовете на автомобили по телевизията.

"Свършихме. Тествам автомобили по телевизията от 1989 г. насам. Това са 34 години", заяви 63-годишният водещ пред The Times. "И след следващата година вече няма да се занимавам с това."

Зрителите ще имат поне още една възможност да гледат триото в предаването The Grand Tour. Съобщението, че напускат шоуто, идва малко след като се завърнаха от Зимбабве, за да заснемат специален филм, който ще бъде излъчен през следващата година.

Феновете на The Grand Tour може би ще изпитат облекчение, когато чуят, че Amazon проучва нови превъплъщения на шоуто, според Фозия Хан, ръководител на програмите на Amazon във Великобритания, каза пред Deadline. Междувременно Кларксън ще продължи да се появява в стрийминг услугата, тъй като "Фермата на Кларксън" е подновена за четвърти сезон.

Неговите ко-водещи също имат други телевизионни участия, на които да се спрат. В поредицата "Нашият човек в..." Джеймс Мей пътува по света, а "Работилницата на Ричард Хамънд" обхваща бизнеса на водещия с реставрация на автомобили по Discovery+.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.

Свързани новини