Last news in Fakti

1 Декември, 2023 14:15 3 243 11

Кларксън и компания приключват с The Grand Tour

  • the grand tour-
  • bbc-
  • top gear-
  • хамънд-
  • кларксън-
  • мей

Водещият казва, че повече няма да се занимава с тестове на автомобили за телевизията

Кларксън и компания приключват с The Grand Tour - 1

Броени дни след като BBC обяви, че спира телевизионното предаване Top Gear, бившите му водещи напускат собственото си предаване. Джереми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей решиха да прекратят снимките на The Grand Tour на Amazon.

Всички читатели, които се надяват, че триото, което донесе на Top Gear международна известност през 2000-те и 2010-те години, може да бъдат разочаровани. Кларксън заяви, че е приключил с тестовете на автомобили по телевизията.

"Свършихме. Тествам автомобили по телевизията от 1989 г. насам. Това са 34 години", заяви 63-годишният водещ пред The Times. "И след следващата година вече няма да се занимавам с това."

Зрителите ще имат поне още една възможност да гледат триото в предаването The Grand Tour. Съобщението, че напускат шоуто, идва малко след като се завърнаха от Зимбабве, за да заснемат специален филм, който ще бъде излъчен през следващата година.

Феновете на The Grand Tour може би ще изпитат облекчение, когато чуят, че Amazon проучва нови превъплъщения на шоуто, според Фозия Хан, ръководител на програмите на Amazon във Великобритания, каза пред Deadline. Междувременно Кларксън ще продължи да се появява в стрийминг услугата, тъй като "Фермата на Кларксън" е подновена за четвърти сезон.

Неговите ко-водещи също имат други телевизионни участия, на които да се спрат. В поредицата "Нашият човек в..." Джеймс Мей пътува по света, а "Работилницата на Ричард Хамънд" обхваща бизнеса на водещия с реставрация на автомобили по Discovery+.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мхм

    13 15 Отговор
    Не са на мода вече явно гледаемостта рязко е спаднала

    Коментиран от #3

  • 2 Сатая

    25 1 Отговор
    Жалко ще ми липсва Гибона , Суриката и Капитан Бавен !
    Крепко здраве пичове благодаря ви ...
  • 3 Фермер

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мхм":

    Двигателят на триото - Джеръми Кларксън, се радва на доста сериозен интерес към предаването му за фермата. Както пише, вече ще прави 4ти сезон, така че гледаемост явно има.

    Може би обаче нито ББС, нито Амазон вече могат да си позволят да правят автомобилно предаване с пиперливи шеги и хапливи забележки, включително и по теми, които нямат нищо общо с автомобилите. А може би просто торбата с шегите и закачките на Кларксън и сценаристите се е изпразнила.

    Коментиран от #4

  • 4 Мхм

    19 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фермер":

    Или просто не му се сравняват хибриди и електрички деуго поколение а и аудиторията друга.
  • 5 карчи

    21 1 Отговор
    Ми то вече няма автомобили, трябва да търсят хардуеристи, програмисти и електричари за новите таблети на колела😉
    Беше яко предаване👍

    Коментиран от #7

  • 6 НИКО

    8 13 Отговор
    ШОУ НА ТРИМА АНГЛИИСКИ ДЕБИЛА

    Коментиран от #10

  • 7 Рто

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "карчи":

    Абсолютно вярно!!!
  • 8 Някой

    11 0 Отговор
    Топ Гиър без тях тримата си е пародия. Пък и вече не е първа младост... Отделно от това, сега се сравняват миксери повежду си. Автомобилите приключиха.
  • 9 ОчоВидец

    3 1 Отговор
    Кларки и компания няма какво да сравняват...На сегашните коли, даже и боята им е калпава...след няколко измивания и по лака вече си личи, ако го бутнеш с квото и да е, а безконтактното миене завира тая агресивна пяна на всевъзможни места по гумените уплътнения.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.