Отидете към основна версия

2 909 3

Новият Volkswagen ID.4 е по-мощен и с по-дълъг пробег от своя предшественик

  • volkswagen-
  • id.4-
  • фейслифт

Пробегът на кросоувъра е увеличен с 25 км, а мощността на 4х4 версията вече е над 300 коня

Volkswagen представи кросоувъра ID.4 2024 моделна година. Външно новостта практически не се различава от настоящия модел. Най-забележимата разлика в екстериора са новите джанти с диаметър 20 и 21 цола в конфигурацията S Plus.

Ревизираният салон разполага с нова климатична система и различен дизайн на волана и лоста за смяна на скоростите. По-скъпите версии получават нов дисплей на системата за информация и развлечение с увеличен диагонал до 12.3 инча и по-удобно меню.

Любопитно е още, че предните седалки и в базовата версия на обновения Volkswagen ID.4 вече са с функция за охлаждане. Мощна и качествена аудиосистема Harman/Kardon пък е налична за конфигурацията S Plus.

Версиите с капацитет на батерията 77 kWh получават по-мощни двигатели. Мощността на двигателя на версията ID.4 само със задно предаване е увеличена от 201 на 282 к.с., а на двумоторната версия AWD ID.4 - от 295 на 330 к.с.

По предварителни данни пробегът на кросоувъра е увеличена с 25 км, до 468 км. Новият Volkswagen ID.4 се очаква в дилърските центрове в началото на 2024 г. По-подробни спецификации и цени ще се появят с наближаване на началото на продажбите.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.

Свързани новини