Отидете към основна версия

10 495 8

Един от най-грозните кросоувъри се завръща на пазара

  • ssangyong-
  • actyon

Помните ли SUV-то SsangYong Actyon. Тази кола е определяна в мнозина класации, като една от най-грозните, но сега изненадващо се завръща. Второто поколение на модела скоро може да излезе на пазара под марката KG Mobility (така бе преименувана марката SsangYong).

В австралийския сайт Drive вече се появиха първите шпионски снимки на колата. Новият KG Mobility Actyon е с камуфлаж на снимката, но въпреки това се вижда, че запазва силуета на купе със скосен покрив и заострена задна част. Неестествено раздутите калници също привличат вниманието.

В салона на колата е монтиран широк извит дисплей на целия преден панел. Воланът, седалката и лостът на скоростната кутия са познати от различни версии на второто поколение SsangYong Rexton.

Най-вероятно новият KG Mobility Actyon ще бъде създаден на базата на този модел. Това означава, че той ще запази структурата си на рама и ще получи 2.0-литров бензинов турбо двигател с мощност 228 конски сили и 2.2-литров турбодизел с мощност 204 к.с.

Ще припомним, че всъдеходът SsangYong Actyon се появи през 2005 година. Произвежда се до 2018 г. и е оборудван с 2.3-литров бензинов двигател с мощност 148 к.с. и 2.0-литров турбодизел със 140 конски сили.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.

Свързани новини