Отидете към основна версия

3 149 16

Кабриолетът, който Mercedes не направи никога

  • mercedes-
  • amg-
  • g-klasse

Всъдеходът е доработен от Refined Marques

Mercedes-Benz никога не е произвеждал модифициран от AMG G-Wagen Cabriolet, но германският тунер Refined Marques се зае да запълни тази празнина със своето уникално творение. Базиран на новия G63, този единствен от 20-те Mercedes-AMG G63 Cabriolet може да се похвали с V8 двигател с две турбини с мощност 577 к.с. За разлика от G500 Final Edition от 2013 г., Refined Marques са добавили задни врати, за да подобри достъпа на пътниците.

Първоначално замислен с традиционни задни врати, главният изпълнителен директор Ахмед Ал Бакри избира отварящи се наобратно врати, вдъхновен от предложение на сина си по време на шофиране в техния G Brabus. Първоначално планиран като единична бройка, кабриолетът G63 придобива популярност сред богатата клиентела на Ал Бакри, което води до ограничено производство от 20 бройки.

В момента всички 20 бройки са продадени разкрива Ал Бакри пред motor1, а собственикът на екземпляра, който виждате на снимките е получил оферта за над 2.5 милиона долара на вторичния пазар.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.

Свързани новини