Отидете към основна версия

2 235 11

Ето как ще изглежда най-голямото Peugeot

  • peugeot-
  • 5008

Моделът 5008 беше показан на независими изображения

Новият кросоувър Peugeot 5008 е на финалния етап на разработка. Моделът от 2024 година се подготвя за премиера. Това отново ще е практичен семеен автомобил, който обаче ще изглежда различно в следващото си поколение.

Сайтът Carscoops представи свой вариант за това, как ще изглежда модела. Изображенията, които ви представяме, са създадени, като се вземе предвид наличната до момента информация.

Също така вече стана известно, че третото поколение Peugeot 5008 ще дебютира през август 2024 г. За първи път в историята на модела купувачите ще могат да закупят и изцяло електрическа модификация.

Известно е още, че за основа на новото 5008 ще се използва базата от новото Peugeot 3008. На практика по-голямото Peugeot 5008 ще бъде негова удължена версия с практичен седемместен салон.

Ще припомним, че новото Peugeot 3008 се превърна в стилно кросоувър купе с изчистен скосен силует. Така колата изглежда по-спортна. На свой ред новото 5008 ще запази по-традиционен силует, за да предложи най-просторния интериор.

Най-голямото Peugeot ще има ново външно осветление и големи въздухозаборници с хромирана декорация. Големият семеен кросоувър на Peugeot обаче ще остане разпознаваем, но и органично ще се впише в актуализираната моделна гама.

Салонът, както и преди, ще се предлага в седемместна версия. В оборудването ще се появят нови позиции и свежа версия на информационно-развлекателната система на френската марка.

Купувачите ще могат да закупят третото поколение Peugeot 5008 в различни хибридни версии. Електрическите опции ще предлагат пробег от 400-700 километра с едно зареждане на батерията.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини