Last news in Fakti

31 Януари, 2023 13:11 3 347 6

Петте "Е-та" на Peugeot

  • peugeot-
  • електрификация-
  • план

Френската компания е напът към пълна електрификация на моделната си гама

Петте "Е-та" на Peugeot - 1

Както вече ви разказахме, марката обяви проекта PEUGEOT E-LION и подчерта, че подходът на Peugeot към електрификацията се основава на нуждите на съвременния свят и е отговор на изискванията на обществото.

Проектът E-LION не е само за електрификация, той е холистичен проект с 360° подход, който се основава на фундаменталните 5 E-та. Ето и кои са те:

Екосистема (Ecosystem): Екосистема от продукти и услуги, създадена с подкрепата на STLA, която ще използва всички налични инструменти на концерна.

Опит (Experience): Цялостното клиентско изживяване, от зареждане до свързване.

Електрически (Electric): Всички базирани на 100% електрически батерии - и ние гарантираме, че ще изградим 100% BEV линия до 2025 г.

Ефективност (Efficiency): Нашата цел е да увеличим максимално производителността и да намалим консумацията на електроенергия в нашите електромобили.

Околна среда (Environment): Целта на марката е да постигне нулеви въглеродни емисии до 2038 година, като същевременно се грижи за околната среда.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Србин

    5 8 Отговор
    Пичку мачку и елхичку
  • 2 ТИРбушон

    5 5 Отговор
    Вчера гледах зимата в Норвегия. Единственото което затъна беше пежо.... Не че нещо......
  • 3 От чужбина

    2 5 Отговор
    Брал съм много ядове с Пежо и повече от тази марка НЕ купувам. Нека първо да се докажат с няколко модела. Ама трябва да минат поне 10-тина години за да бъдат тези модели оценени от пазара. Като видиш, че след 10 и повече години тази кола си държи добра цена и всеки казва, че е доволен, едва тогава бих си променил мнението.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Нормлално е да береш ядове

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "От чужбина":

    Нормално е да береш много ядове. Те са с мотори на бмв
  • 5 Ввв

    2 4 Отговор
    Ааа,значи ще достигнат върха на джендърщината,браво!!!
  • 6 И той

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "От чужбина":

    Живота си мина.Супер селската логика..