Отидете към основна версия

6 307 32

Путин замени лимузината с необичаен "хищник"

  • путин-
  • aurus-
  • лимузина-
  • хищник

Возилото бе използвано в Чукотка

Владимир Путин отказа да пътува с лимузина Aurus поради трудните условия в Чукотка, а вместо това избра да използва друго превозно средство, което се произвежда на местна почва. Решението беше взето в полза на машина, известена като "Хищник".

Снегоходът "Хищник" се произвежда в Тоболск и се характеризира със здрава конструкция, големи гуми с изключително ниско налягане, които позволяват придвижване по различни терени, включително в дълбок сняг и вода. Снегоходът има капацитет да побере 12 пътници или да превозва полезен товар до тон и половина.

Този модел може да се похвали с оригинален дизайн и гъвкавост при инсталирането на различни системи за окачване, оси, двигатели и трансмисии от големи производители. Въпреки значителното си ниво на локализация, "Хищникът" се задвижва от японски дизелови двигатели Isuzu, Yanmar или Kubota.

През август предишната година в интернет се появяват изображения на новия руски високопроходим автомобил "Бурлак". Това осемколесно превозно средство е специално проектирано за работа в сложните арктически условия, като демонстрира ангажимента на Русия да разработва универсални превозни средства, подходящи за екстремни условия.

 

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 49 гласа.

Свързани новини