Отидете към основна версия

6 Февруари, 2024 08:56, обновена 6 Февруари, 2024 08:56 24 277 33

Koenigsegg вече има представителство в България (ОБНОВЕНА)

  • koenigsegg-
  • софия-
  • мcar

Компанията ще бъде представлявана от добре познат дилър

Това не е първоаприлска шега, една от най-известните компании за хиперколи в света ще отвори шоурум в България. Шведската компания Koenigsegg вече официално има представителство в страната ни. Новината е потвърдена от официалния сайт на марката, където откриваме, че България е една от малкото страни в Европа, където компанията избира да има представители.

За момента няма много официална информация, но това, което откриваме в сайта на компанията е, че представителството се намира на булевард „Черни Връх 53“ в София, където можем да открием още дилърство на BMW, Mini и Rolls-Royce сервизен център. Представител на Koenigsegg за България ще бъде именно MCar Premium EOOD.

За момента няма официална информация за това дали ще има физически шоурум на марката, но по неофициална такава, от наш източник, пожелал анонимност, Koenigsegg ще отвори в София реален (физически) шоурум, където ще бъдат изложени хиперавтомобилите. Официално потвърждение на тази информация очакваме съвсем скоро, а когато разберем, със сигурност ще ви информираме. За момента информацията сочи, че шоурумът ще отвори врати в близост до по-рано споменатите представителства на булевард "Черни Връх" в столицата ни.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 51 гласа.

Свързани новини