Отидете към основна версия

33 536 21

Автомобили Rolls-Royce, продавани в БГ

  • rolls-royce-
  • mobile.bg

 

Едва ли за някой е тайна, че компанията Rolls-Royce е специализирана в производството на свръхлуксозни автомобили. Тази коли от край време са привилегия за особено богати хора и освен лукс, комфорт и удобство, дават на притежателите си и необходимият им имидж в обществото. У нас, въпреки, че по пътищата се срещат какви ли не скъпи возила, тези с марка Rolls-Royce не са много. Все пак такива има, като тези, които се продават в момента могат да се преброят на пръстите на едната ръка. Сега решихме да ви покажем какви коли с марка Rolls-Royce се продават в България.
 
 
Интересно е, че най-известните нови модели на луксозната марка все пак се продават в БГ. Rolls-Royce Phantom се предлага с V12 двигател с работен обем 6.75 литра, мощност от 460 к.с. и 720 Нм максимален въртящ момент. На Rolls-Royce Ghost пък се монтира 6.6-литров V12 с мощност 571 коня и въртящ момент 780 Нм. Моделът Wraith разполага с 6.6-литров турбодвигател V12. Мощността му е 632 конски сили, с което го прави най-могъщият Rolls-Royce, произвеждан някога. Именно екземпляр от модела Wraith е най-скъпия Rolls-Royce на нашия пазар.
 
Rolls-Royce Wraith - 645 000 лв. (вижте повече)
 
Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe - 599 900 лв. (вижте повече)
 
Rolls-Royce Phantom - 399 900 лв. (вижте повече)
 
Rolls-Royce Silver Seraph - 10 000 лв. (вижте повече)
 
Информацията взехме от най-голямата автомобилна страница в България mobile.bg, както и в сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG. Всички предложения за продажба на Rolls-Royce у нас, можете да видите ТУК.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини