Отидете към основна версия

12 663 19

Ясна е цената на новия икономичен семеен кросоувър Renault Symbioz

  • renault-
  • symbioz-
  • цена

Вече ви разказахме за новото Renault Symbioz, което бе показано съвсем наскоро и което ще се продава в Европа и у нас. Компактният кросоувър ще заеме нишата между моделите Captur и Austral. Малко преди първите динамични тестове, които ще се проведат към края на юни и на които ще пръсъства екип на mobile.bg, от компанията обявиха и цените за Европа.

Кросоувърът Renault Symbioz 2024 е 4.4-метров петместен модел с просторен салон, регулируеми задни седалки и обем на багажника до 624 литра. Всъщност това е удължен вариант на Renault Captur. Афинитетът на двата модела се вижда и в дизайна и интериора, но външно разликите са доста.

Засега новото Renault Symbioz ще се предлага само в хибридната версия E-Tech с мощност 145 конски сили на цена от 34 900 евро. Разходът му е 4.6 литра на 100 км. През 2025 година се очакват по-достъпни модификации с бензинови турбо двигатели от 1.2 L (115 к.с.) и 1.3 L (140 к.с.), допълнени от "мека" хибридна инсталация.

Прави впечатление, че Renault Symbioz 2024 е доста добре оборудван. Базовата версия Techno получава 18-цолови джанти, климатроник, 10.4-инчов сензорен екран, камера, безжично зареждане за телефони, сензори за дъжд и светлина, и набор от системи за сигурност.

Най-скъпата версия Iconic (от 37 900 евро за хибрида) добавя камери за кръгов обзор, автономно паркиране, отопляеми седалки, електрически седалки и врата на багажника. Повече информация очаквайте след първите тестове на модела.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 26 гласа.

Свързани новини