Отидете към основна версия

2 459 5

Първите катастрофирали Cybertruck отиват на търг

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап

Дългоочакваният Cybertruck на Tesla започва да се появява в сайтовете за търгове, но не в състояние, което мнозина биха очаквали. В момента IAAI предлага на търг два катастрофирали пикап, които предлагат потенциално по-евтин начин за придобиване на модела, но със значителни рискове.

Първият Cybertruck може да се похвали с непокътнат екстериор от неръждаема стомана, което подсказва за минимални щети. Обаче измамната част: този Cybertruck е пострадал от наводнение със сладка вода. Макар че линията на наводнението се намира над страничните прагове, не е ясно дали водата е проникнала в интериора.

Като се имат предвид офроуд способностите на Cybertruck и вграденият режим "Wade Mode", той може да се е справил добре с проникването на вода.

Вторият Cybertruck разположен в Сиатъл, представлява различен набор от предизвикателства. Този матово черен Cybertruck е получил значителни повреди на предната част от сблъсък, при който са се задействали въздушните възглавници и са се смачкали капакът и бронята.

Макар и потенциално ремонтопригодни, набавянето на резервни части директно от Tesla може да се окаже много трудно. Тъй като Cybertruck все още е сравнително нов модел, бързата доставка на части може да се окаже допълнителна пречка.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.

Свързани новини