Отидете към основна версия

40 639 15

Употребяван джип от Ловеч? Защо не?

  • great wall-
  • hover-
  • h5-
  • литекс моторс-
  • www.mobile.bg-
  • www.bazar.bg

Всъдеход с класическо шаси, всевъзможни екстри, заводска газова уредба и практически нулев пробег за под 20 000 лв. звучи прекалено примамливо предложение, за да е истина. Бегла проверка в най-големия за автомобили в България mobile.bg и страницата за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG обаче показва, че такива оферти не липсват.

Заводът на "Литекс моторс" в Ловеч вече не произвежда Great Wall Hover H5, който отстъпи място на следващото поколение H6. На вторичния пазар обаче могат да се открият интересни оферти. Немалка част от продаваните Hover-и очевидно не са произведени в България, макар че бъдещето тепърва ще покаже дали това е предимство, или недостатък.

Справката показва, че най-евтиният употребяван H5 струва едва 12 490 лв., което не е никак зле за 5-годишен дизелов всъдеход на 14 533 км с бързи и бавни скорости, блокаж на диференциала, кожен салон, сервизна книжка и почти всички възможни екстри.

Най-скъпият употребяван Great Wall Hover от миналото поколение също изкушава с ниска цена. Срещу 24 900 лв. продавачът предлага върнат от лизинг автомобил с традиционното за модела богато оборудване, 2.4-литров бензинов двигател и фабрична АГУ на 25 000 км.

Всички обяви за Hover H5 втора ръка в mobile.bg можете да видите тук, а офертите от сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG - тук.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини