Отидете към основна версия

1 451 0

Pininfarina подготвя единствена по рода си кола за специален клиент

  • pininfarina-
  • battista-
  • монтерей

Собственикът притежава и Battista

Automobili Pininfarina е на път да предизвика вълнение по време на престижната автомобилна седмица в Монтерей с дебюта на изцяло ново, поръчково творение. Поръчан от собственик на Battista, уникалният модел обещава да бъде дизайнерски и инженерен шедьовър.

Въпреки че подробностите са оскъдни, тийзър изображение предлага поглед към поразителния силует на автомобила, характеризиращ с/mе със сатенено сребристо покритие и светеща емблема Pininfarina. Дизайнът изглежда е смело отклонение от Battista, загатвайки за уникална и новаторска естетика.

Този ексклузивен автомобил представлява връх на майсторството и възможностите за персонализация на Pininfarina, хвалят се от компанията. Италианската луксозна марка има за цел да демонстрира своя опит в създаването на наистина поръчкови автомобили, съобразени с индивидуалните желания на изисканата си клиентела.

Заедно с уникалното творение Pininfarina ще бъде домакин и на парада на собствениците на Battista, с което допълнително ще затвърди присъствието си на Седмицата на автомобилите в Монтерей.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.

Свързани новини