1 Август, 2024 19:36 1 449 0

Pininfarina подготвя единствена по рода си кола за специален клиент

  • pininfarina-
  • battista-
  • монтерей

Собственикът притежава и Battista

Pininfarina подготвя единствена по рода си кола за специален клиент - 1

Automobili Pininfarina е на път да предизвика вълнение по време на престижната автомобилна седмица в Монтерей с дебюта на изцяло ново, поръчково творение. Поръчан от собственик на Battista, уникалният модел обещава да бъде дизайнерски и инженерен шедьовър.

Въпреки че подробностите са оскъдни, тийзър изображение предлага поглед към поразителния силует на автомобила, характеризиращ с/mе със сатенено сребристо покритие и светеща емблема Pininfarina. Дизайнът изглежда е смело отклонение от Battista, загатвайки за уникална и новаторска естетика.

Този ексклузивен автомобил представлява връх на майсторството и възможностите за персонализация на Pininfarina, хвалят се от компанията. Италианската луксозна марка има за цел да демонстрира своя опит в създаването на наистина поръчкови автомобили, съобразени с индивидуалните желания на изисканата си клиентела.

Заедно с уникалното творение Pininfarina ще бъде домакин и на парада на собствениците на Battista, с което допълнително ще затвърди присъствието си на Седмицата на автомобилите в Монтерей.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА