Отидете към основна версия

19 426 26

Bugatti, Rolls-Royce и Mercedes-AMG: Какви по-конкретно са луксозните коли на Румен Гайтански (ВИДЕО)

  • bugatti-
  • rolls-royce-
  • mercedes

Както вече ви информирахме, тази сутрин се проведе полицейска акция при която бяха претърсени имоти на Румен Гайтански, известен още като Вълка. При обискиране на един от имотите на фирма свързана с Гайтански, полицейските служители откриха и три луксозни автомобила, един от които е доста познат сред българските автомобилни фенове.

Става въпрос за първото Bugatti появило се на територията на страната ни в края на 2006-та година. Колата е номер 26 от произведени общо 450 автомобила и е боядисана в тъмно син цвят със сребристи акценти. Колата често можеше да бъде засечена по софийските улици през следващите няколко години, преди да изчезне напълно от погледите на автомобилните ентусиасти. През изминалата година известното Bugatti се появи отново, като опроверга част от слуховете, че е продадено в друга държава. Bugatti Veyron е един от най-мощните автомобили на своето време като разполага с 8.0-литров W16 бензинов двигател с четири турбини и мощност от 1000 конски сили.

Освен френския хиперкар, полицейските служители са открили още и Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe. Колата също е в комбинация от син и сребрист цвят, подобно на Bugatti-то. Тук под капака също работи сериозен бензинов двигател с 6.75-литров обем и 12 цилиндъра, който осигурява мощност от 460 конски сили в сериен вариант.

Другият автомобил, който се вижда във видеото е Mercedes AMG GT 63 4 Door Coupe, който е сравнително честа гледка по българските улици, Колата разполага с 4.0-литров бенизнов осмак, чиято мощност може да варира в зависимост от това каква точно модификация е колата.

ВИДЕО: БГНЕС

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 27 гласа.

Свързани новини