Отидете към основна версия

4 368 7

Opel Astra блъсна Koenigsegg за 3 милиона евро (ВИДЕО)

  • катастрофа-
  • koenigsegg-
  • opel-
  • astra-
  • buick

Инцидентът е станал в Китай

В интернет се появи видеоклип, на който се вижда на пръв поглед незначителен сблъсък между Koenigsegg Agera R, оценен на 3 млн. евро, и хечбек приличащ на Opel Astra, но продаващ се като Buick в Китай.

На кадрите, които заснемат последствията от инцидента, се виждат минимални видими щети и по двата автомобила.Точните обстоятелства около сблъсъка остават неясни, тъй като на видеото се виждат само паркираните автомобили. Спекулациите сочат, че водачът на Buick-а може би неволно се е отклонил в лентата, заета от изключително нископрофилния хиперавтомобил.

Въпреки минималните видими щети, инцидентът вероятно ще доведе до сложна застрахователна претенция. Смята се, че въпросният Koenigsegg Agera R е с номер на шасито 7096, често наричан от ентусиастите "King". Този конкретен автомобил първоначално е бил доставен на китайски собственик през 2013 г.

Макар че финансовите последици за шофьора на Buick-а несъмнено са значителни, потенциалните разходи за ремонт на редкия и ценен Koenigsegg вероятно ще бъдат астрономически.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.

Свързани новини