Отидете към основна версия

4 727 10

Фарове за Bugatti Chiron струват колкото чисто новa S-Klasse

  • фарове-
  • части-
  • bugatti-
  • chiron

Частите са обявени в Полша

Емблематичните четворни фарове на Bugatti Chiron са синоним на лукс. Притежаването на Chiron обаче е свързано с висока цена не само за самия автомобил, но и за резервните му части.

Скорошна обява в eBay показва солидната цена за подмяна на фаровете на Chiron. Комплект фарове Valeo за моделите Pur Sport и Super Sport 300+ е обявен за зашеметяващите 147 000 евро. Продавачът, базиран в Полша, предлага доставка до европейските страни срещу допълнителни 1000 евро.

Като се има предвид ограниченото производство на Bugatti Chiron, пазарът на резервни части е тясно специализиран и може да достигне високи цени. Предните фарове, обявени в eBay, са рекламирани като оригинални части от оригинално оборудване, което допълнително повишава стойността им.

Макар продавачът да твърди, че фаровете са в перфектно състояние, важно е да се отбележи, че те са употребявани артикули. Купувачите трябва да бъдат предпазливи и внимателно да огледат частите, преди да направят покупка.

Високата цена на фаровете Bugatti Chiron подчертава ексклузивността и лукса, свързани с тази емблематична автомобилна марка. За тези, които притежават Chiron, разходите за поддръжка и ремонт на техния автомобил могат да бъдат значителен фактор, който вероятно повечето от тях могат да си позволят.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.

Свързани новини