Отидете към основна версия

1 688 7

Агресивен заводски тунинг за новото X3

  • bmw-
  • m power-
  • m performance-
  • x3

Кросоувърът вече се предлага с M Performance пакет

BMW X3 e най-новото попълнение в гамата на BMW M Performance, като предлага широка гама от възможности за персонализация за тези, които искат да подобрят външния вид и стила на своя кросоувър. Въпреки че може да не е толкова мощен, колкото пълноправен М модел, М50 все пак осигурява впечатляваща производителност и множество вдъхновени от М Power подобрения.

X3 M50 се отличава с привличащи погледа матови черни джанти с размер от 22 цола, голям спойлер на покрива и преден сплитер с трикомпонентно оформление и гланцово черно покритие. Акцентите от въглеродни влакна, включително капачките на страничните огледала, задният дифузьор и капачката на резервоара за гориво, допълнително подсилват спортния облик на автомобила.

Отвътре M50 предлага редица опции за персонализация, включително стелки M Performance, педали от неръждаема стомана, елементи за заключване на вратите от анодизиран алуминий и калъф за ключове с покритие от Alcantara.

Въпреки че M50 не предлага никакви реални подобрения на производителността, неговият редови шестцилиндров двигател още осигурява впечатляваща мощност от близо 400 конски сили.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.

Свързани новини