29 Август, 2024 14:15 1 683 7

Агресивен заводски тунинг за новото X3

  • bmw-
  • m power-
  • m performance-
  • x3

Кросоувърът вече се предлага с M Performance пакет

Агресивен заводски тунинг за новото X3 - 1

BMW X3 e най-новото попълнение в гамата на BMW M Performance, като предлага широка гама от възможности за персонализация за тези, които искат да подобрят външния вид и стила на своя кросоувър. Въпреки че може да не е толкова мощен, колкото пълноправен М модел, М50 все пак осигурява впечатляваща производителност и множество вдъхновени от М Power подобрения.

Агресивен заводски тунинг за новото X3

X3 M50 се отличава с привличащи погледа матови черни джанти с размер от 22 цола, голям спойлер на покрива и преден сплитер с трикомпонентно оформление и гланцово черно покритие. Акцентите от въглеродни влакна, включително капачките на страничните огледала, задният дифузьор и капачката на резервоара за гориво, допълнително подсилват спортния облик на автомобила.

Агресивен заводски тунинг за новото X3

Отвътре M50 предлага редица опции за персонализация, включително стелки M Performance, педали от неръждаема стомана, елементи за заключване на вратите от анодизиран алуминий и калъф за ключове с покритие от Alcantara.

Въпреки че M50 не предлага никакви реални подобрения на производителността, неговият редови шестцилиндров двигател още осигурява впечатляваща мощност от близо 400 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сервизен автомобил!

    10 9 Отговор
    БМВ каквото и да го правят си е БМВ, ниско бюджетна количка, много чуплива!

    Коментиран от #2

  • 2 Баща ти

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "Сервизен автомобил!":

    С Дачията пред панелката така ли се лъжете с колегите пияндурници?

    Коментиран от #3

  • 3 Ромчето

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Баща ти":

    За твоята Дачийка ли говориш, в кой сервиз си в момента?
  • 4 УдоМача

    4 2 Отговор
    А картофи яде ли??
  • 5 Агресивен туниниг

    11 2 Отговор
    Прилича на обувка
  • 6 Приятел,

    9 2 Отговор
    все повече заприличват на китайски детски играчки.
  • 7 Факт

    4 2 Отговор
    Който иска сериозна кола за Офф роад лов риболов и ендюрънаи взима Дачия който иска техническо недоразумение за много пари си взима чоряпогащник ликра и бмв