Отидете към основна версия

1 046 2

Porsche подарява чисто нови гуми на всички собственици на Carrera GT

  • porsche-
  • carrera-
  • gt-
  • carrera gt-

Жестът е част от сервизна акция

Porsche изтегля от пазара суперавтомобила Carrera GT, за да отстрани потенциални проблеми с окачването. Сервизната акция дава на собствениците и чисто нови гуми и то не какви да е, а нова версия на гумите Michelin Pilot Sport Cup 2, специално разработена за Carrera GT. Тази гума е значителен ъпгрейд в сравнение с предишните гуми, с които са били оборудвани автомобилите, като предлага подобрено сцепление и представяне.

В допълнение към новите гуми, Porsche също така заменя компонентите на окачването с нови титаниеви части. Това цялостно изтегляне от пазара демонстрира ангажимента на Porsche към безопасността и удовлетвореността на клиентите.

Изтеглянето е предизвикано от откриването на един автомобил Carrera GT с неизправни компоненти на окачването. Въпреки че шофьорът не е знаел за проблема, Porsche извърши проверки на всички Carrera GT, за да оцени риска от корозия. В резултат на това компанията издаде заповед за спиране на движението на засегнатите автомобили в САЩ.

В рамките на кампанията за изтегляне от пазара Porsche предлага на собствениците на Carrera GT сервизен кредит в размер на 3500 долара. Този жест има за цел да изгради добра воля и да привлече потенциални клиенти за предстоящия хиперавтомобил Mission X.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини