Отидете към основна версия

2 892 7

В Италия беше представен евтин младежки кросоувър с фабрична АГУ

  • sportequipe-
  • 6 gt-
  • dr-
  • chery-
  • агу

Новият Sportequipe 6 GT дебютира в Торино. Компактният младежки кросоувър ще стъпи на европейския пазар до края на тази година и ще струва 30 900 - 32 900 евро. Това съобщава сайтът Motor.es.

Сравнително ниската цена на Sportequipe 6 GT се дължи на факта, че този "италианец" всъщност е китайският Jetour Dashing от Chery. Марката Sportequipe принадлежи на компанията DR Automobiles, която сглобява автомобили от Китай за ЕС в Италия.

Новият Sportequipe 6 GT е опростен 4,6-метров кросоувър с подчертан "нос", тънки двустепенни фарове и прибиращи се дръжки на вратите.

В салона са монтирани малък цифров инструментален панел и голям централен сензорен екран. Базовото оборудване включва безжично зареждане на смартфони, адаптивен круиз контрол, автоматични спирачни системи, контрол на "слепи" зони и поддържане в лентата за движение.

Кросоувърът Sportequipe 6 GT се предлага само с 1,6-литров турбо двигател със 185 конски сили, въпреки че има повече модификации в гамата Jetour Dashing. Предлага се фабрична газова уредба, но тя е срещу допълнително заплащане. Автомобилът има 7-степенен робот с два съединителя и задвижване на предните колела.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.

Свързани новини