3 Октомври, 2024 17:24 2 200 7

В Италия беше представен евтин младежки кросоувър с фабрична АГУ

  • sportequipe-
  • 6 gt-
  • dr-
  • chery-
  • агу
В Италия беше представен евтин младежки кросоувър с фабрична АГУ - 1

Новият Sportequipe 6 GT дебютира в Торино. Компактният младежки кросоувър ще стъпи на европейския пазар до края на тази година и ще струва 30 900 - 32 900 евро. Това съобщава сайтът Motor.es.

В Италия беше представен евтин младежки кросоувър с фабрична АГУ

Сравнително ниската цена на Sportequipe 6 GT се дължи на факта, че този "италианец" всъщност е китайският Jetour Dashing от Chery. Марката Sportequipe принадлежи на компанията DR Automobiles, която сглобява автомобили от Китай за ЕС в Италия.

Новият Sportequipe 6 GT е опростен 4,6-метров кросоувър с подчертан "нос", тънки двустепенни фарове и прибиращи се дръжки на вратите.

В салона са монтирани малък цифров инструментален панел и голям централен сензорен екран. Базовото оборудване включва безжично зареждане на смартфони, адаптивен круиз контрол, автоматични спирачни системи, контрол на "слепи" зони и поддържане в лентата за движение.

В Италия беше представен евтин младежки кросоувър с фабрична АГУ

Кросоувърът Sportequipe 6 GT се предлага само с 1,6-литров турбо двигател със 185 конски сили, въпреки че има повече модификации в гамата Jetour Dashing. Предлага се фабрична газова уредба, но тя е срещу допълнително заплащане. Автомобилът има 7-степенен робот с два съединителя и задвижване на предните колела.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българина

    5 5 Отговор
    идеален е, не 3 цилиндъра и 180 кс стигат, добре че са китайските части
  • 2 Буха ха

    1 5 Отговор
    Тънки двустепенни фарове, малък и голям таблет, този автомобил има бъдеще
  • 3 Бегай

    3 3 Отговор
    Всички каруци си приличат, бездарни дизайнери.
  • 4 Купето не е ли с две врати?

    1 2 Отговор
    Само питам.
  • 5 оня с коня

    4 2 Отговор
    Има 2 вида Младежи- Богати и Бедни.Богатите НИКОГА няма да си дадат Парите пък били те и на Тати за Консервата на снимката,която със мизерните си 185 коня принудени да дърпат това НЕЛЕКО Купе просто ще ги излага пред Приятелите им.От друга страна пък Бедните Младежи изобщо не са в състояние да извадят 30000и кусур Евро за това МПС,така че Продажбите някакси няма да бъдат на очакваното ниво.
  • 6 Хахохи

    0 1 Отговор
    Шкода Елория електричка е на същата цена 33 000лв., и за чиии ми е да давам за китаеца толкова пари?!?
  • 7 луна 25

    0 1 Отговор
    Китайското менте е 30000€ ,а не лева.