Отидете към основна версия

788 2

Rivian R1T оцеля след като бе изцяло потопен във вода (ВИДЕО)

  • rivian-
  • пикап-
  • r1t-
  • наводнение-
  • ураган

Пикап Rivian R1T, който е бил погълнат от наводненията по време на урагана Хелън изненада социалните мрежи и остана функционален. Собственикът Джошуа Винсент Зауер споделя видеоклип във Facebook, на който се вижда как пикапът е покрит с кал до покрива.

Въпреки че е бил отнесен от наводненията и потопен за продължителен период от време, R1T е стартирал без никакви проблеми. Собственикът бил готов да подаде застрахователен иск за пълна загуба, но с изненада установил, че пикапът все още работи.

Уплътнената конструкция на Rivian и относителната простота на електрическото задвижване вероятно са допринесли за неговата устойчивост. За разлика от автомобилите с бензиново и дизелово задвижване, които могат да бъдат сериозно повредени от проникването на вода, електрическите превозни средства обикновено са по-устойчиви на наводнения.

Въпреки че собственикът не е съобщил за никакви проблеми досега, важно е пикапът да бъде проверен от специалист, за да се гарантира, че няма скрити повреди. Възможно е наводненията да са причинили щети, които не са видими веднага.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини