Отидете към основна версия

1 423 3

241 души напират за 20 места в митницата в Свиленград

  • митница-
  • свиленград-
  • кандидати

12 кандидати ще се борят за едно място в конкурса за 20 вакантни щата в свиленградската митница. Това става ясно от сайта на агенция „Митници” в Интернет бяха публикувани имената на допуснатите до втория етап на конкурса – решаване на тест, след първоначалния подбор по документи.

Преминалите първото сито са 241, като комисията не е допуснала до тест 32-ма кандидати. Посочените причини за отпадането им са, че представените документи не удостоверяват изпълнението на минималните изисквания, предвидени в нормативните актове за заемане на длъжността: минимална образователно-квалификационна степен бакалавър, както и област на висше образование по социални, стопански и правни науки; природни науки, математика и информатика; технически науки; сигурност и отбрана.

Кандидатите трябва да се явят на тест, който ще се проведе на 22-ри декември в сградата на Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково.

Интервюто с успешно издържалите теста ще се проведе на допълнително уточнена дата, за която те ще бъдат уведомени предварително.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини